Auton teippaus

M & M Mainosopasteet Oy tulostaa ja asentaa näyttävät ja kestävät autoteippaukset, joiden myötä kulkupelisi huomataan varmasti! Teippaamme toimitiloissamme Helsingissä kaikenkokoiset moottoriajoneuvot aina pienistä kaupunkiautoista pakettiautoihin ja rekkoihin. Autoteippaukset voivat olla sisällöltään monivärisiä kuvia tai tekstejä tai niiden yhdistelmiä. Saat muutettua autosi liikkuvaksi mainostilaksi helposti teippaamalla yrityksesi logon ja markkinointiviestin auton kylkeen.

Autoteippaukset osana markkinointistrategiaa

Paras mainos on se joka huomataan. Potentiaaliset asiakkaasi eivät valitettavasti aina ole siellä missä konttorisi tai liiketilasi sijaitsee, vaan liikkeellä teillä, terasseilla ja parkkipaikoilla. Varmin tapa saavuttaa näiden kulkijoiden huomio on räväkkä ja kiinnostava mainosteippaus auton kyljessä. Mitä selkeämmin erottuvia ja tunnistettavampia logosi ja brändivärisi ovat, sitä varmemmin autoteippaus osataan yhdistää yritykseesi myös vastaantulijoiden kaistalta. Tee yrityksellesi palvelus ja huolehdi siitä, että mainoksesi näkyy siellä missä asiakkaasi liikkuvat – tilaa autoteippaus M & M Mainosopasteelta!

Auton yliteippaus – hinta ja aikataulu

Koko auton yliteippaus voidaan tehdä eri syistä. Tarkoituksena voi olla vanhan auton uudistaminen komeampaan kuntoon, ennakoiva auton suojaus tai näyttävä panostus markkinointiin peittämällä koko kulkuneuvo mainosteippauksella. Me toteutamme auton yliteippauksen lähes missä tahansa värissä ja minkä kokoiselle menopelille tahansa. Tuo siis autosi meille ammattilaisen teippauskäsittelyyn ja ylläty iloisesi siististä ja huolitellusta lopputuloksesta.

Vaihtoehtona veneen teippaus

Teippauksia voi tehdä veneeseen siinä kuin autoihinkin. Veneteippaus altistuu todennäköisesti enemmän kosteudelle, mutta modernit materiaalit ja nykyinen asiantuntemus niiden käytössä takaavat teippauksen hyvän pysyvyyden myös ulapalla. Miltä yrityslogosi näyttäisi jahdin kylkeen teipattuna? Entäpä sloganinne yhteistyökumppanin purressa tai ravintolalaivan kannella? Veneen teippaus kiinnittää niin merenkulkijoiden, kuin satamassa liikkuvienkin huomion ja yhdistää yrityksesi merelliseen menoon ja mielikuviin.

Kysy lisää tai pyydä tarjous!

Jos kiinnostuit vene- tai autoteippauksista, käänny puoleemme, niin sovitaan aikatauluista. Mikäli aihepiiri on sinulle vielä vieras, asiantuntijamme kertovat vaihtoehdoista ja suosittelevat kulkuneuvoosi parhaiten soveltuvaa vaihtoehtoa.

Tutustu myös muihin mainospalveluihimme:

M & M Mainosopasteet Oy
Lyhtytie 13
00750
HELSINKI
044 043 2225
etunimi.sukunimi@mainosopasteet.com
www.mainosopasteet.fi

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä