Ikkunakalvot moneen tarkoitukseen Helsingistä

Suojaudu UV-säteitä ja häikäisyltä, viilennä parveketta tai hanki näkösuoja työympäristöösi.

Oli tarpeesi sitten vähentää näkyvyyttä liikkeeseesi, suodattaa valoa pois tai  parantaa liiketilasi turvallisuutta me autamme. Valikoimastamme löytyy niin 3M-ikkunakalvot sekä Solar Guard-laatukalvoja ikkunoiden kalvoitusprojekteihin. Kaikilla yrityksemme asentamilla ikkunakalvoilla on 5-10 vuoden takuu. Ikkunakalvo on hyötyihinsä nähden yleensä edullinen sijoitus, joka ratkaisee tehokkaasti ongelmia ja lisää käyttömukavuutta sekä kiinteistöissä että autoissa.

Teemme ja asennamme kalvot:

  • UV-estokalvot
  • tummennuskalvot
  • peilikalvot
  • turvakalvot

Tummennuskalvo voi suojata myös UV-säteiltä

UV-estokalvo, eli aurinkokalvo, viilentävät tilaa sekä suojaavat käyttäjiä häikäisyltä ja UV-säteilyltä. Kalvojen värivaihtoehtoja löytyy läpinäkyvästä aina tummanharmaaseen. Saatavana on myös näyttäviä erikoiskalvoja, jotka kimaltelevat pronssin tai hopean sävyissä. Metallinhohtoisilla kalvoilla luot upean tunnelman esimerkiksi juhla- tai liiketilaan. 

Peilikalvo antaa näkösuojan työntekijälle

Peilikalvolla saadaan luotua näkösuoja niihin tiloihin, joissa tarvitaan yksityisyyttä, mutta samalla esteetön näköala ympäristöön. Esimerkiksi vartiointikopin ikkunalasit voidaan suojata peilikalvolla ja näin parantaa työskentelyrauhaa.

Turvakalvo ehkäisee vahinkoja

Ilkivallan tai tapaturman rikkoessa ikkunan turvakalvo pitää ikkunalasin yhtenäisenä, eikä lasimurska pääse leviämään ympäristöön. Näin ohikulkijat, sisutus ja tuotteet säästyvät pahimmilta vahingoilta. Turvakalvo suojaa ikkunaa myös graffiteilta ja muita töherryksiltä sekä kulumilta, eikä se pois otettaessa jätä jälkiä lasipintaan. Turvakalvoista voi saada vakuutusyhtiöltä alennuksia, mikäli kyseessä on esimerkiksi liiketilan kalvotus.

Ikkunateippausten ja peilikalvojen käyttökohteita:

  • Autojen lasit
  • Parveke- ja terassi-ikkunat
  • Sisätilojen käytäväikkunat
  • Liikehuoneistojen ikkunat
  • Suurien rakennusten ikkunapinnat

Ammattilaiselta ikkunateippaus sujuu varmoin ottein

Ikkunateippauksen kanssa ei kannata säästää ja yrittää itse, vaan tilata suosiolla asennus sen hallitsevalta asentajalta. Auton ikkunateippaus vaatii onnistuakseen täydellisesti oikean lämpötilan ja ripeät, mutta tarkat otteet. Asentajamme ovat 3M- ja Avery-sertifioituja. Voit luottaa siihen, että meidän lähettämämme asentaja tekee asianmukaiset esivalmistelut ja jälkiensä siivoamisen yhtä huolellisesti kuin itse ikkunan teippaamisenkin.

Ikkunateippauksen hinta

Kuten muissakin teippauksissa, myös ikkunakalvojen tulostuksen ja ikkunateippauksen hinta määräytyy aina kohteen laajuuden ja asennuksen vaativuuden mukaan. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää, niin saat tarjouksen, joka sisältää arvion hinnasta ja aikataulusta, jolla ikkunateippaus voidaan suorittaa.

Tarvitsetko konsultointia parhaan ratkaisun löytämisessä?

Tutustu myös muihin mainospalveluihimme:

M & M Mainosopasteet Oy
Lyhtytie 13
00750
HELSINKI
044 043 2225
etunimi.sukunimi@mainosopasteet.com
www.mainosopasteet.fi

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä