Seinätarrat ja seinäteippaus brändäävät liiketilasi

Sisustusteippaus liiketilaan? Tunnistetarra tai logo yrityksen omaisuuteen? Lattiateippaus aulaan?

M & M mainosopasteet Oy:ltä saat täyden palvelun mainosteippaukset: suunnittelemme, tulostamme ja asennamme tuotteet paikalleen. Voit myös tilata pelkän mainosteippauksen tulostuksen meiltä. Yrityksellämme on pitkä kokemus mainosteippausten asentamisesta, joten ammattilaisiltamme teippaukset onnistuvat kerralla - myös vaativiin kohteisiin ja haastaviin pintoihin.

Tunnistetarra huomataan

Teippaus on kätevä tapa peittää lähes mikä tahansa pinta mainoksella. Teipattu seinä tai muu rakenne pysyy siistin näköisenä pitkään, kun teippaus on suunniteltu oikein ja asennettu taidolla. Mainostamistarkoituksen lisäksi teipeillä voidaan kiinnittää huomio myös turvallisuutta parantaviin tiedonantoihin, kuten huolto- ja tunnistetarroihin. Teippikalvot toimivat myös päinvastaisessa tarkoituksessa: niillä voidaan peittää esimerkiksi auton ikkunoita yksityisyyden lisäämiseksi. Me toteutamme minkä tahansa teippauksen Helsingissä ja toimitamme teippikalvot tarvittaessa minne tahansa Suomessa.

Lattiateippi vai seinätarra? Teippauskohteet laidasta laitaan

Olemme toteuttaneet mainosteippauksia muun muassa näihin kohteisiin:

  • Ikkunateipit ja -teippaukset, logot, tekstit, murtosuojakalvot, hiekkapuhalluskalvot, tummennuskalvot ja peilikalvot (ks. tarkemmin ikkunakalvot)
  • Lattiateipit ja tarrat
  • Porrashuoneistojen ilmoitustaulut, ulkotilojen opasteet ym.
  • Pientarrat, numero- ja kirjaintarrat, turvallisuustarrat, huoltotarrat, yritystarrat ja tunnistetarrat
  • Seinät ja rakenteet: tulostetut sisustustapetit, somisteet, seinäteipit ja -kuviot sekä lattiateipit
  • Autojen yliteippaukset ja tummennuskalvot
  • Veneet
  • Työmaakoneet
  • Moottoripyörät
  • Tavarat ja huonekalut

Teippauksia yrityksille ja yksityisille

Tavallisia teippimainoksia ovat liiketiloihin tehtävät ikkunateippaukset. Teippauksella voidaan merkitä näkyvästi myös esimerkiksi työkoneet rakennustyömailla ja toimistoissa tai kulkuneuvot. Yksityisasiakkaille teemme myös vaativampia kustomoituja ratkaisuja, joilla saadaan esimerkiksi sisustamiseen uutta ilmettä. Palvelemme teippauksissa siis niin laajemmissa liiketilateippauksissa, sisustusteippauksissa ja muissa yrityksien tarpeissa. Meiltä kannattaa ehdottomasti kysyä tarjous, kun suunnittelet ikkuna-, seinä- tai muun teippauksen tilaamista!

Teippaukset - hinta ja aikataulut

Haluatko lisätietoa mainosteippauksista, joita teemme Helsingissä? Ota yhteyttä! Tulostamme teippaukset ripeästi, mutta niiden paikalleen asennuksessa toimimme erityisen huolellisesti, jotta teippaaminen tarvitsee tehdä vain kerran. Sää- ja lämpötila saattavat joskus vaikuttaa ulkoteippauksen tekemiseen, sillä kylmässä ja kosteassa teippi ei välttämättä kiinnity pysyvästi. Teippaajiemme aikatauluja kannattaa tiedustella hyvissä ajoin. Tarvittaessa toimitamme laadukkaat mainosteippaukset minne tahansa Suomessa.

Tutustu myös muihin mainospalveluihimme:

M & M Mainosopasteet Oy
Lyhtytie 13
00750
HELSINKI
044 043 2225
etunimi.sukunimi@mainosopasteet.com
www.mainosopasteet.fi

Kiinnostuitko palveluistamme?

Suosittele meitä