LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ YRITYKSELLESI

 


Seinätulosteet ja upeat valokuvatapetit meiltä


Tuotamme suurikokoiset ja vaativatkin seinätulosteet tarkalla lopputuloksella - tismalleen asiakkaan toimittaman materiaalin mukaisesti. Seinätulosteilla saat helposti muokattua esimerkiksi messuosastojen tai yrityksesi tilojen seinät haluamillasi visuaalisilla elementeillä. Seinätulosteet voivat olla kaikkea maan ja taivaan välillä valokuvista logojen ja tekstien sommitelmiin. Tulosteet tehdään Helsingissä ja toimitamme ne ripeästi asiakkaillemme kaikkialle Suomessa.

Kuvatapetti – rajattomat mahdollisuudet


Kuvatapetti on luonteikkaan kodin tai persoonallisen julkisen tilan valinta. Sen avulla mihin tahansa tilaan voidaan luoda haluttu tunnelma – vauhdikas formularata, söpö eläinseinä tai satumainen puutarha lastenhuoneeseen, ripaus entisajan glamouria portaikkoon, muistoja lomista makuuhuoneeseen… Yritys voi toteuttaa toimitilaansa esimerkiksi logoseinän tai kertoa toiminnastaan tapetin kuvien ja tekstien välityksellä. Asiakas valitsee kuvan, me toteutamme kuvatapetin asennusvalmiina vuotina.

Fototapetti toimii myös opiskelijayksiössä


Jos opiskeluajan asunto ei ihan vastaakaan omaa makua, sisustuksen ilmettä voi muuttaa paljon tapetoimalla (vuokranantajan luvalla tietenkin) yhden seinän Jos opiskeluajan asunto ei ihan vastaakaan omaa makua, sisustuksen ilmettä voi muuttaa paljon tapetoimalla (vuokranantajan luvalla tietenkin) yhden seinän mieleisellään kuva-aiheella. Seinät eivät tunnu kaatuvan päälle tenttiin lukiessakaan, jos niissä on näkymä rakkaasta kesämökkirannasta tai muu mukava muisto ikuistettuna. Tyylikäs fototapetti toimii niin isoilla kuin pienillä seinilläkin ja sen avulla voi muuttaa dramaattisesti asunnon fiilistä – se onkin persoonallisen ja rohkean sisustajan ykkösvalinta.

Tapetti omasta kuvasta


Tapetin voi tosiaan tulostaa mistä tahansa haluamastasi kuvasta. Kuvan resoluution toki pitää olla riittävän hyvä, mutta painotalomme ammattilaiset auttavat sopivan kuvan löytämisessä. Yritysten kannattaa tutustua myös muihin tulostettuihin tuotteisiimme – voit tilata samalla kuva-aiheella tai kuosilla varustetun valokuvatapetin, ikkunateippaukset, tai vaikkapa irtokirjaimet toimitiloihisi.

Kuvatapetin asennus on helppoa


Kuvatapetin asennus on yhtä helppoa kuin tapetointi nykyisin muutenkin. Esivalmisteluissa tulee varmistaa, että asennuspinta on puhdas, kuiva ja tasainen. Vanha maali ja tapetti kannattaa poistaa kuvatapetin alta, jotta se kiinnittyy seinään mahdollisimman siististi. Etenkin tumma tai kirkas maali on hyvä poistaa vaaleasävyisen kuvatapetin alta, jotta se ei kuulla läpi. Tapetointiin tarvitset oikeanlaisen kiinnitysliiman ja tavalliset tapetointivälineet. Kuvatapetointi on itsetehtynäkin helppoa ja näyttävää sisustamista, jossa vain mielikuvitus asettaa rajat!

Ota yhteyttä ja kysy lisää valokuvatapeteista, joita toteutamme Helsingin painotalossamme. Tutustu myös opasteisiin, teippauksiin ja muihin suurkuvatulosteisiin.

Suosittele meitä
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

M & M Mainosopasteet Oy

Kiitoradantie 14
01530 Vantaa
044 043 2225
[email protected]

Kiinnostuitko palveluistamme?

SähköpostitseTekstiviestitse