LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ YRITYKSELLESI

 


Suurkuvatulosteet - tarrat, kalvot ja paperit


Miten olisi seinätapetti kotiin tai odotushuoneeseen? M & M mainosopasteet Oy tulostaa sen sinulle.

Tulostamme nopeasti ja edullisesti erilaiset suurkuvatulosteet yrityksen, yhdistyksen tai kodin tarpeisiin. Meiltä saat korkealaatuiset tulosteet tarvitsemissasi mitoissa ja haluamallesi pinnalle. Pitkä kokemuksemme takaa näyttävän tulostusjäljen ja toimivat kiinnitysratkaisut suurtulosteille, oli kuvan koko miten iso tahansa.Toteutamme kuvatulosteet moneen tarkoitukseen:


  • Tapetit
  • Canvastaulut ja taulukankaat
  • Teipit, tarrat ja kalvot
  • Lippukankaat, banderollit ja liput
  • Julisteet ja paperitulosteet
  • Valokaappikuvat
  • Kangastulosteet, vaatteet ja tekstiilit
  • Kuvavuodat, messuseinät ja -matot
  • Erilaiset sisustuslevyt


Tutustu myös muihin mainospalveluihimme: Digitaalimainonta, valomainokset ja irtokirjaimet. Lisäksi saat meiltä asennuksen ja suunnittelun.

Jopa 100 m2 kuvatulosteet onnistuvat


Pystymme toteuttamaan laitteistollamme lähes minkäkokoisia tulosteita tahansa. Suurimmat toteuttamamme työt ovat jopa yli 100 m2:n kokoisia, pienimmät taas muutamien millimetrien kokoisia kuvia. Poikkeuksellisen isoissa kuvatulostetöissä ehdotamme parasta mahdollista toteutusratkaisua pohjautuen ammattitaitoomme, pitkään kokemukseemme ja monipuoliseen tekniseen varusteluumme. Älä siis epäröi kysyä tarjousta tarvitsemastasi tulosteesta meiltä!

Tulostuspinnat metallista kankaaseen


Erilaisia tulostusmateriaaleja ja kohteita on monenlaisia. Tavallisin suurtulosteen pohja on tietenkin paperi, mutta myös lasi, metallit, muovit, puu, kankaat ja pahvit sopivat tulostuspinnaksi. Esittelyvaihtoehtoja on sitäkin enemmän. Pinta valitaan sen mukaan sijoitetaanko tuloste sisälle vai ulos ja kuinka kauan sen toivotaan kestävän käyttöä. Myös pinnan tasaisuus ja tiiveys on huomioitava, sillä ne vaikuttavat kuvan tarkkuuteen ja laatuun.

Tapetti lastenhuoneen seinälle tai suurkuvatuloste odotushuoneeseen


Suurkuvatulosteina voidaan toteuttaa erilaisia sisustuselementtejä ja peittää pintoja niin kotona kuin työympäristössäkin. Messuilla ja liiketiloissa ne toimivat näyttävänä mainoksena, kotosalla ne vievät ajatukset kuvan maisemaan tai tunnelmaan. Tilanjakajankaan ei tarvitse olla tylsä, tilaa siihen kuva, tai ikuista rakkaan kuva halattavaan tyynynpäälliseen!

Teemme kotitalouksille esimerkiksi tapetit, lakanat, sisustuslevyt ja canvastaulut. Yritykset, urheiluseurat ja muut yhteisöt saavat meiltä kookkaatkin banderollit, valokaappikuvat, messuseinät ja -matot ja muut haluamansa mainosmateriaalit. Varustamme myös kannatusliput ja pelivaatteet joukkueiden logolla tai sponsoreiden mainoksilla.

Suurtulosteet

Haluatko lisätietoa suurtulosteista, joita teemme Helsingissä? Ota yhteyttä! Meiltä saat laadukkaat kuvatulosteet kaikkialle Suomeen – takuuvarmalla taidolla toteutettuna.

Suosittele meitä
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on Google+
Google+

M & M Mainosopasteet Oy

Lyhtytie 13
00750 HELSINKI
044 043 2225
[email protected]
www.www.mainosopasteet.fi

Kiinnostuitko palveluistamme?

SähköpostitseTekstiviestitse