Akustiikkapinnat

Kaikuuko ääni konttorissasi?

Perinteisillä Canvas-tauluilla saat neuvotteluhuoneesi ja oman konttorisi näyttämään uniikilta ja arvokkaalta. Luot akustiikkatauluilla näppärästi tilan tuntua ja saat arvokkuutta. Tarvittaessa niistä voidaan myös tehdä tilanjakajia.

Ota ammattilaisiimme yhteyttä ja he yrittävät keksiä mitä puhuvat!

Häiriintyvätkö asiakkaasi kun lounasravintolassasi kaikuu?

Akustiikkatauluilla saat äänen rikottua: Oli kyseessä avokonttori, lounasravintola tai pelkästään yrityksesi käytävä. Akustointi hajottaa äänen heijastavuuden, materiaalista riippuen absorptioluokka A-E. Ne hajottavat äänen kaikumisen ja näyttävät myös hyvältä.

Akustiikkataulut saat tarpeesi mukaan vaikka koko käytävävän mittaisena kokonaisuutena seiniin ja kattoihin. Suurissa kokonaisuuksissa ammattilaisemme käyvät mittaamassa halutut pinnat, joihin valmistamme runkot ja elementit juuri sinun tarpeitasi varten. Akustointi voidaan halutessasi asentaa kulmien yli jatkumaan seuraavaan tilaankin. Käytämme laadukkaita Ecophon akustiikkaelementtejä.

Akustiikkapintasi ei välttämättä tarvitse kuvallinen tuloste, vaan se voi olla yksiväristä kangasta. Autamme sinua valitsemaan oikean materiaalin tilaasi, siihen sopivan kuva-aiheen tai värit, jotta siitä hyötyvät niin työntekijät kuin vieraasi, ja se näyttää myös hyvältä!

Tasotulostamalla voimme tehdä haluamasi kuvat tai värit myös suoraan akustiikkalevyjen pintaan.

Pitkän kokemuksen omaavat työntekijämme osaavat pelkkien valokuvien perusteella miettiä tiloihisi sopivat kuvat tai väri-teemat. Unohtamatta kuitenkaan yrityksenne graafisia ohjeistuksia värien suhteen. Ihan vaikka vain kotisi olohuoneesta tehtyä helpolla viihtyisän.

Asennuspalvelumme kattaa koko Suomen.

Ota meihin yhteyttä ja keskustellaan akustointitarpeestasi.