Konsultoivat mainosopasteiden suunnittelija ja toteuttaja

Olemme kokenut markkinointiratkaisujen erikoisosaaja. Panostamme laatuun ja henkilökohtaiseen konsultaatioon parhaiden ratkaisuiden löytämisessä.  Oli tarpeesi sitten yrityksesi näkyvyyden parantaminen, ikkunoiden vahvistaminen turvakalvoilla, messuosaston rakentaminen tai sisätilojen näyttävyyden kehittäminen, löytyy meiltä ratkaisut.

Pitkä kokemus alalta

Tekijöillämme pitkä kokemus alalta, ja koulutamme asentajiamme jatkuvasti varmistaaksemme, että voimme tarjota parasta laatua ja uusimmat ratkaisut vaikeimpiinkin haasteisiin. Päätoimipaikkamme on pääkaupunkiseudulla, mutta tarjoamme monipuolista mainospalvelua koko Suomen alueella kumppaniverkoston kautta. Suunnittelemme, toteutamme, asennamme ja huollamme tuotteemme ammattitaidolla. Pyrimme aina huomioimaan asiakkaan toivomukset mahdollisimman joustavasti, mikä onnistuu yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa. Yhdessä löydämme parhaimmat ratkaisut jokaiseen tarpeeseen.

Laaja osaaminen pintojen jalostamisesta markkinointikäyttöön

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme mainospintoja niin pienistä ikkunoista suuriin rakennusten julkisivuihin. Autamme rakennusyrityksiä muun muassa kylttien ja opasteiden toteuttamisessa ja teemme sisätiloihin suuria kuvapintoja esimerkiksi kuvatapeteista. Autoihin toteutamme teippaukset logoteipeistä vaikka koko auton peittäviin kuvio. tai väripintoihin. Vain mielikuvitus on rajana.

Meiltä saat myös mainonnan erikoisratkaisut

Olemme toteuttaneet asiakkaillemme myös messuosastoja alusta loppuun. Voimme olla mukana suunnittelemassa kuvapintoja tai tarjota koko osaston suunnittelun ja toteutuksen yhdessä sisaryrityksemme Pågån kanssa. Tarjoamme myös erilaiset digipintaratkaisut, kuten älyteipit, jotka voivat reagoida mm. kosketukseen. Lisäksi meiltä saat valomainokset, digitaaliset opasteet ja TV-mainostaulut.