Seinätarrat ja seinäteipit

Sisustusteippaus liiketilaan? Tunnistetarra tai logo yrityksen omaisuuteen? Lattiateippaus aulaan? M & M mainosopasteet Oy:ltä saat täyden palvelun mainosteippaukset: suunnittelemme, tulostamme ja asennamme tuotteet paikalleen. Voit myös tilata pelkän mainosteippauksen tulostuksen meiltä. Yrityksellämme on pitkä kokemus mainosteippausten asentamisesta, joten ammattilaisiltamme teippaukset onnistuvat kerralla – myös vaativiin kohteisiin ja haastaviin pintoihin.

Lattiateippi vai seinätarra? Teippauskohteet laidasta laitaan

Tunnistetarra huomataan

Teippaus on kätevä tapa peittää lähes mikä tahansa pinta mainoksella. Teipattu seinä tai muu rakenne pysyy siistin näköisenä pitkään, kun teippaus on suunniteltu oikein ja asennettu taidolla. Mainostamistarkoituksen lisäksi teipeillä voidaan kiinnittää huomio myös turvallisuutta parantaviin tiedonantoihin, kuten huolto- ja tunnistetarroihin. Teippikalvot toimivat myös päinvastaisessa tarkoituksessa: niillä voidaan peittää esimerkiksi auton ikkunoita yksityisyyden lisäämiseksi. Me toteutamme minkä tahansa teippauksen Helsingissä ja toimitamme teippikalvot tarvittaessa minne tahansa Suomessa.

Teippaukset - hinta ja aikataulut

Haluatko lisätietoa mainosteippauksista, joita teemme Helsingissä? Ota yhteyttä! Tulostamme teippaukset ripeästi, mutta niiden paikalleen asennuksessa toimimme erityisen huolellisesti, jotta teippaaminen tarvitsee tehdä vain kerran. Sää- ja lämpötila saattavat joskus vaikuttaa ulkoteippauksen tekemiseen, sillä kylmässä ja kosteassa teippi ei välttämättä kiinnity pysyvästi. Teippaajiemme aikatauluja kannattaa tiedustella hyvissä ajoin. Tarvittaessa toimitamme laadukkaat mainosteippaukset minne tahansa Suomessa.

Teippauksia yrityksille ja yksityisille

Tavallisia teippimainoksia ovat liiketiloihin tehtävät ikkunateippaukset. Teippauksella voidaan merkitä näkyvästi myös esimerkiksi työkoneet rakennustyömailla ja toimistoissa tai kulkuneuvot. Yksityisasiakkaille teemme myös vaativampia kustomoituja ratkaisuja, joilla saadaan esimerkiksi sisustamiseen uutta ilmettä. Palvelemme teippauksissa siis niin laajemmissa liiketilateippauksissa, sisustusteippauksissa ja muissa yrityksien tarpeissa. Meiltä kannattaa ehdottomasti kysyä tarjous, kun suunnittelet ikkuna-, seinä- tai muun teippauksen tilaamista!

Haluatko lisätietoa mainosteippauksista, joita teemme Helsingissä? Ota yhteyttä! Tulostamme teippaukset ripeästi, mutta niiden paikalleen asennuksessa toimimme erityisen huolellisesti, jotta teippaaminen tarvitsee tehdä vain kerran.