Valokuvatapetit

Tuotamme suurikokoiset ja vaativatkin seinätulosteet tarkalla lopputuloksella – tismalleen asiakkaan toimittaman materiaalin mukaisesti. Seinätulosteilla saat helposti muokattua esimerkiksi messuosastojen tai yrityksesi tilojen seinät haluamillasi visuaalisilla elementeillä. Seinätulosteet voivat olla kaikkea maan ja taivaan välillä valokuvista logojen ja tekstien sommitelmiin. Tulosteet tehdään Helsingissä ja toimitamme ne ripeästi asiakkaillemme kaikkialle Suomessa.

Kuvatapetti – rajattomat mahdollisuudet

Kuvatapetti on luonteikkaan kodin tai persoonallisen julkisen tilan valinta. Sen avulla mihin tahansa tilaan voidaan luoda haluttu tunnelma – vauhdikas formularata, söpö eläinseinä tai satumainen puutarha lastenhuoneeseen, ripaus entisajan glamouria portaikkoon, muistoja lomista makuuhuoneeseen… Yritys voi toteuttaa toimitilaansa esimerkiksi logoseinän tai kertoa toiminnastaan tapetin kuvien ja tekstien välityksellä. Asiakas valitsee kuvan, me toteutamme kuvatapetin asennusvalmiina vuotina.

Fototapetti toimii myös opiskelijayksiössä

Jos opiskeluajan asunto ei ihan vastaakaan omaa makua, sisustuksen ilmettä voi muuttaa paljon tapetoimalla (vuokranantajan luvalla tietenkin) yhden seinän Jos opiskeluajan asunto ei ihan vastaakaan omaa makua, sisustuksen ilmettä voi muuttaa paljon tapetoimalla (vuokranantajan luvalla tietenkin) yhden seinän mieleisellään kuva-aiheella. Seinät eivät tunnu kaatuvan päälle tenttiin lukiessakaan, jos niissä on näkymä rakkaasta kesämökkirannasta tai muu mukava muisto ikuistettuna. Tyylikäs fototapetti toimii niin isoilla kuin pienillä seinilläkin ja sen avulla voi muuttaa dramaattisesti asunnon fiilistä – se onkin persoonallisen ja rohkean sisustajan ykkösvalinta.

Tapetti omasta kuvasta

Tapetin voi tosiaan tulostaa mistä tahansa haluamastasi kuvasta. Kuvan resoluution toki pitää olla riittävän hyvä, mutta painotalomme ammattilaiset auttavat sopivan kuvan löytämisessä. Yritysten kannattaa tutustua myös muihin tulostettuihin tuotteisiimme – voit tilata samalla kuva-aiheella tai kuosilla varustetun valokuvatapetin, ikkunateippaukset, tai vaikkapa irtokirjaimet toimitiloihisi.

Kuvatapetin asennus on helppoa

Kuvatapetin asennus on yhtä helppoa kuin tapetointi nykyisin muutenkin. Esivalmisteluissa tulee varmistaa, että asennuspinta on puhdas, kuiva ja tasainen. Vanha maali ja tapetti kannattaa poistaa kuvatapetin alta, jotta se kiinnittyy seinään mahdollisimman siististi. Etenkin tumma tai kirkas maali on hyvä poistaa vaaleasävyisen kuvatapetin alta, jotta se ei kuulla läpi. Tapetointiin tarvitset oikeanlaisen kiinnitysliiman ja tavalliset tapetointivälineet. Kuvatapetointi on itsetehtynäkin helppoa ja näyttävää sisustamista, jossa vain mielikuvitus asettaa rajat!

Ota yhteyttä ja kysy lisää valokuvatapeteista, joita toteutamme Helsingin painotalossamme.