Mainoskyltit ja opasteet

Tarvitsetko opasteen ohjaamaan oikeaan suuntaan tai varoituskyltin vaaralliseen paikkaan? Helsingissä toimiva M&M Mainosopasteet Oy on oikea taho toteuttamaan minkä tahansa kyltin, olipa kyse mainoksesta, opastuksesta tai varoituksesta. Teemme mainoskyltit sekä ulko- että sisätiloihin, kohteeseen parhaiten soveltuvasta materiaalista. Meiltä saat muun muassa työmaakyltit ja pihakartat tulostettuina. Huolehdimme myös asianmukaisesta, kestävästä kiinnitystavasta, jolla kyltti saadaan tukevasti paikalleen.

Sisä- ja ulkotilan opasteet meiltä Helsingistä

Toteutus asiakkaan toiveiden mukaan – myös kylttien suunnittelu

Toteutamme mainoskylttejä, opasteita ja valomainoksia mainostoimistoille, arkkitehdeille sekä yritys- ja yksityisasiakkaille useiden vuosien aikana kerääntyneellä ammattitaidolla ja työkokemuksella. Tarvittaessa suunnittelemme kyltit asiakkaan toiveiden mukaan ja asiakaspalvelumme on aina valmiin auttamaan, mikäli sinulla on kylttien suunnitteluun liittyviä kysymyksiä.

Opasteet ja liikennemerkit

Yleisimmät opasteet ovat kiinteistön sisällä olevat opastavat kyltit, ulkopuolella olevat ohjaavat opasteet sekä valomainokset. Liikennemerkit teemme tiehallinnon ohjeiden mukaisesti. Työstämme monipuolisesti erilaisia materiaaleja, kuten metallia, puuta ja muovia. Toteutamme räätälöityjä ratkaisuja asiakkaan toiveiden mukaan niin sisä- kuin ulkotiloihin.

Varoituskyltit

Varoituskyltti on usein lain vaatima opaste, mutta monesti vaarallinen kohta kaipaa huomiota herättävää kylttiä muutenkin. Esimerkiksi paikoissa joissa näkyvyys on huono, tiellä leikkii lapsia tai jokin muu asia voi yllättää liikkujan, on varoituskyltti tehokas tapa ennaltaehkäistä vahinkoja.

Kun kyltin teksti ja/tai kuva-aihe on suunniteltu, on aika miettiä varoituskyltin värit. Perinteisesti huomiokyltit ja varoittavat opasteet on maalattu keltaiseksi tai punaiseksi. Autamme varoituskyltin parhaan värin ja mahdollisten symbolien valinnassa pitkällä kokemuksella.

Mikään kyltti ei ole meille liian pieni tehtäväksi, eikä myöskään niin suuri, ettemme löytäisi tapaa toteuttaa kokonaisuus kustannustehokkaasti. Haluatko lisätietoa tekemistämme mainoskylteistä? Ota yhteyttä, niin kerromme erilaisista mahdollisuuksista ja suosittelemme tarkoitukseesi parhaiten soveltuvaa toteutustapaa!