Messuosastot

Me tiedämme mistä vetävimmät messuosastot on tehty. Ne tuovat yrityksen toimintaidean ja/tai tuotteet esiin mielenkiintoisella ja tunnistettavalla tavalla – ja suorastaan pysäyttävät ohikulkijan ihastelemaan ja tutustumaan.

Messuosastot jotka jäävät mieleen

Jää asiakkaasi mieleen rakentamalla se näyttävin messuosasto, jossa jokainen yksityiskohta on mietitty ja tyylitelty viimeisen päälle hienosti. Me olemme osaava ja monipuolinen kumppanisi messuosaston toteuttamiseen, sillä toimitamme tulosteet, teipit sekä räätälöidyt verhoilut missä tahansa koossa. Yhdessä sisaryhtiömme Production Mill Hiilen kanssa voimme toimittaa koko kokonaisuuden avaimet käteen periaatteella. Valjastetaan yritysilmeesi keräämään messuväen katseet!

Messuosaston suunnittelu ja rakentaminen

Messuosaston suunnittelu ja rakentaminen on tarkkaa ja tavoitteellista puuhaa. Me olemme kokenut messurakentaja kumppaniksi suunnitteluun ja toteutukseen. Saat meiltä kaiken kattavat palvelut yhtenäisten ja tyylikkäiden messuosastojen luomiseen ja varusteluun – tietenkin omalle yrityksellesi tai yhteisöllesi tunnusomaisella ilmeellä.

Messumateriaalit nimikylteistä tapetteihin

Tuotamme materiaalitulosteet kaikille pinnoille, joita vain keksit käyttää messuosaston rakentamisessa. Saat meiltä esimerkiksi erikokoiset teippaukset, suurkuvatulosteet, kyltit ja standit, kangastulosteet sekä vaikkapa printtitapetit. Annamme mielellämme käytännössä hyväksi havaitut vinkit jo messuosaston suunnitteluvaiheessa, joten kysy ihmeessä lisää jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä.

Messuseinä koreaksi

Messuseinä on mitä mainioin iso pinta-ala, jonka voit valjastaa palvelemaan yrityksesi markkinointia. Tapetit ja suurkuvatulosteet loihtivat messuosastosi taustalle haluamasi maiseman tai mainosviestin, joka näkyy kauas ja jää mieleen. Ja messuseinät kätkevät tietenkin sisälleen samaan tyyliin toteutetun sisustuksen ja toiminnollisuudet. M & M Mainosopasteet huolehtii kaikkien messumateriaalien tulostuksesta aina nimikylteistä tapetteihin saakka.

Messuständi muun ilmeen mukaiseksi

Messuständi on pysähtymisen paikka, johon messuvieraan pitäisi olla helppo seisahtaa tai, mikä vielä parempi, istahtaa tutustumaan toimintaasi. Me huolehdimme siitä, että messuseiniesi ilme jatkuu yhtenäisenä myös messustandillä. Pöytä voi olla kauttaaltaan yritysilmettäsi tai messuosastoasi mukaileva, tai pöytälevyyn voidaan teipata esimerkiksi ohjeita messuvieraille. Messustandinkin räätälöinnissä vain mielikuvitus on rajana.

Messukalusteet uudella verhoilulla

Messuseinien ja standien lisäksi voimme luoda uudet pinnat erilaisille irtokalusteille esimerkiksi kuva- tai tekstiteippauksilla tai verhoilemalla ne uudelleen yritysilmeesi mukaisesti.

Ota yhteyttä, ja kerro ideasi tai pyydä kokeneilta asiantuntijoiltamme vinkkejä! Toteutetaan yhdessä houkuttelevin ja tyylikkäin mahdollinen messuosasto.