Näkösuojakalvot

Hanki näkösuoja työympäristöösi ikkunakalvon avulla. Valikoimastamme löytyvät 3M-ikkunakalvot, sekä Solar Guard-laatukalvot ikkunoiden kalvoitusprojekteihin. Kaikilla yrityksemme asentamilla ikkunakalvoilla on 5-10 vuoden takuu. Ikkunakalvo on hyötyihinsä nähden yleensä edullinen sijoitus, joka ratkaisee tehokkaasti ongelmia ja lisää käyttömukavuutta sekä kiinteistöissä että autoissa.

Ikkunaan asennettava peilikalvo antaa näkösuojan kotiin ja työpaikalle

Peilikalvolla saadaan luotua näkösuoja niihin tiloihin, joissa tarvitaan yksityisyyttä, mutta samalla esteetön näköala ympäristöön. Peilikalvon asentaminen kodin tai esimerkiksi toimiston ikkunaan vähentää myös auringon aiheuttamaa häikäisyä. Myös vartiointikopin ikkunalasit voidaan suojata peilikalvolla ja näin parantaa työskentelyrauhaa näkyvyydestä tinkimättä. Myös peilikalvot ovat saatavilla useassa eri vaihtoehdossa sen mukaan, kuinka paljon kalvon tahdotaan läpäisevän valoa.

Ikkunateippauksen kanssa ei kannata säästää ja yrittää itse, vaan tilata suosiolla asennus sen hallitsevalta asentajalta. Kuten muissakin teippauksissa, myös ikkunakalvojen tulostuksen ja ikkunateippauksen hinta määräytyy aina kohteen laajuuden ja asennuksen vaativuuden mukaan. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää, niin saat tarjouksen, joka sisältää arvion hinnasta ja aikataulusta, jolla ikkunateippaus voidaan suorittaa.