Näkösuojakalvot

Hanki näkösuojaa työympäristöösi ikkunakalvon avulla. Valikoimastamme löytyvät 3M-ikkunakalvot, sekä Solar Guard-laatukalvot ikkunoiden kalvoitusprojekteihin. Kaikilla yrityksemme asentamilla ikkunakalvoilla on 5-10 vuoden takuu. Ikkunakalvo on hyötyihinsä nähden yleensä edullinen sijoitus, joka ratkaisee tehokkaasti ongelmia ja lisää käyttömukavuutta sekä kiinteistöissä että autoissa.

Näkösuojakalvot ikkunoihin ja muihin lasipintoihin

Näkösuojakalvot ovat kätevä ratkaisu yksityisyyden säilyttämiseen ja ulkoa kantautuvan luonnonvalon hallintaan. Näkösuojakalvot tarjoavat esteettömän näkymän ulos päin, samalla kun ne estävät uteliailta katseilta näkymän sisään. Ne ovatkin erityisen suosittuja toimistoissa ja liiketiloissa, joissa halutaan säilyttää sisätilojen yksityisyys valon määrästä tinkimättä.

 

Näkösuojakalvoilla on myös muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Ne vähentävät häikäisyä ja heijastuksia, mikä parantaa näytöllä työskentelyn tai television katselun mukavuutta. Lisäksi näkösuojakalvot voivat toimia myös lämpöeristeenä, auttaen pitämään huoneen viileämpänä kesällä ja lämpimämpänä talvella.

 

Näkösuojakalvojen asentaminen on nopeaa ja ne voidaan poistaa helposti jälkiä jättämättä. Niitä on saatavilla eri väreissä, kuvioissa ja sävyissä, joten ne voidaan sovittaa saumattomasti yrityksen muuhun brändi-ilmeeseen.

 

Kaiken kaikkiaan näkösuojakalvot ovat käytännöllinen ja monipuolinen ratkaisu ikkunoiden suojaamiseen ja sisätilojen parantamiseen tarjoamalla yksityisyyttä, valonhallintaa ja tyylikästä ulkonäköä samassa paketissa.

Tutustu myös muihin teippausvaihtoehtoihin! Saat meiltä näkösuojan ja mainostilan yhdistävät ikkunateippaukset, UV-säteilyä torjuvat aurinkosuojakalvot, tummennuskalvot, sekä turvakalvot isojen lasipintojen suojaksi.  

Peilikalvolla saadaan luotua näkösuoja niihin tiloihin, joissa tarvitaan yksityisyyttä, mutta samalla esteetön näköala ympäristöön. 

Peilikalvoilla on myös muita etuja. Ne vähentävät aurinkosuojakalvojen tavoin auringon lämmön ja säteilyn pääsyä sisätiloihin, mikä auttaa pitämään huoneet viileämpänä kesällä. Peilikalvot myös vähentävät heijastuksia ja häikäisyä, mikä parantaa esimerkiksi näytöllä työskentelyn mukavuutta.

Myös vartiointikopin ikkunalasit voidaan suojata peilikalvolla ja näin parantaa työskentelyrauhaa näkyvyydestä tinkimättä. 

Peilikalvot ovat saatavilla useassa eri vaihtoehdossa sen mukaan, kuinka paljon kalvon tahdotaan läpäisevän valoa.

Ikkunateippauksen kanssa ei kannata säästää ja yrittää itse, vaan tilata suosiolla asennus sen hallitsevalta asentajalta. Kuten muissakin teippauksissa, myös ikkunoihin ja oviin asennettavien näkösuojakalvojen tulostuksen ja teippauksen hinta määräytyy aina kohteen laajuuden ja asennuksen vaativuuden mukaan. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää, niin saat tarjouksen, joka sisältää arvion hinnasta ja aikataulusta, jolla ikkunateippaus voidaan suorittaa.