Liikennemerkit

Eikö tähän saa parkkeerata?

Liikennemerkeillä voit opastaa asiakkaasi yritystänne varten varatuille parkkipaikoille, tai voit kieltää, ettei lemmikkiä saa sitoa liikkeesi edessä olevaan pylvääseen. Liikennemerkeillä rajataan muun muassa nopeus, jolla ajoneuvot saavat ajaa lastentarhasi viereisillä kaduilla. Saat kauttamme liikennemerkit niin pientalojen parkkipaikoille kuin moottoritien varsillekin.

Ota rohkeasti yhteyttä kerro tarpeesi liikennemerkeillesi ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua siitä eteenpäin.

Liikennemerkkien määrä ei ole meille minkäänlainen ongelma. Saatte juuri niin useita merkkejä, kun tarpeenne vaatii. Olemme valmistaneet ja asentaneet liikennemerkkejä niin pientalojen pihoihin, kuin isojen ostoskeskusten monikerroksisiin parkkihalleihin ja niitä ympäröivien katujen varsille.

Voimme valmistaa sinulle liikennemerkit vaneriin, alumiiniin tai säänkestävään komposiittialumiiniin. Saat meiltä tarvittaessa kiinnityksen liikennemerkkitolppaan, puuhun, aitaan tai vaikka lyhtypylvääseen. Heijastavat liikennemerkit teemme tarpeesi mukaan heijastavuusluokilla R1 – R3.

Halutessasi saat liikennemerkkisi myös perinteisten kilpien lisäksi tarroina, heijastavina tai perinteisinä liimattavina tulostetarroina. Tässä ammattitaitoinen henkilökuntamme voi sinua auttaa.

Pitkän kokemuksen omaavat asentajamme voivat tarvittaessa tulla kaivamaan tontillesi kuopat, johon voidaan asentaa kauttamme saatavat betoniporsaat liikennemerkkisi pystytystä varten.

Jos liikennemerkkitarpeesi on ainoastaan lyhytaikaiseen käyttöön, voimme valmistaa mittatilauksena juuri tarvitsemasi kokoisen painon johon liikennemerkkisi voidaan kätevästi pystyttää. Saat siihen halutessasi kuljetusrenkaat tai pohjaan urat, trukki-, pumppukärry- tai taljakuljetusta varten. Näin olemme tehneet usean tapahtuman väliaikaisiin liikennemerkkiopastauksiin.

Liikennemerkit ovat monissa paikoin lain vaatimia. Jos liikennemerkki tulee oman tonttirajasi ulkopuolelle, niin muista että siihen yleensä tulee hakea maanomistajan lupa. Voimme auttaa sinua tämän luvan hakemisen kanssakin.

Ota rohkeasti yhteyttä kerro tarpeesi liikennemerkeillesi ja ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua siitä eteenpäin.