Kiinteistötuotteet

Saat meiltä laaja-alaisen palvelun kiinteistötuotteille.

Autamme sinua liiketilasi WC-symbolitarrojen, ovinumerointien ja jopa valomainosten suunnittelussa sekä toteutuksessa.

Aurinkosuoja-, tummennus- ja energiakalvot saat meiltä asennettuina.

Mikäli tarvitset vain yksinkertaisen rappunumeron porraskäytäväsi oveen, niin ota meihin yhteyttä ja autamme sinua valitsemaan juuri oikeat kiinteistötuotteet tarpeillesi.

Häikäiseekö aurinko silmääsi toimistopöytäsi äärellä? Onko tilassasi paljon ikkuna-alaa, joista porottaa aurinko suurimman osan päivästä?

Ikkunakalvoilla saat vaivattomasti vähennettyä auringon heijastamaa lämpöä ja häikäisyä kiinteistösi sisätiloihin. Ikkunakalvot ovat nykyajan vihreitä arvoja ajatellen erittäin kustannustehokas ja toimiva ratkaisu niin lämmöntorjuntaan kuin uv-säteilyn ja häikäisyn estoon.

Ammattilainen henkilökuntamme voi tulla mukanasi katsomaan mitkä kalvot juuri sinä tai yrityksesi tarpeet vaativat. Ruutujen mittaus onnistuu samalla tarkasti, jolloin siitä ei tule erillisiä kuluja tai vaivaa, jos kalvot ovatkin väärän kokoiset.

Kaikki ikkunakalvot eivät sovi jokaiseen lasiin! Tässä tarvitaan ammattilaisten asiantuntemusta. Ota meihin yhteyttä!

Onko neuvotteluhuoneessa vaikea pitää kokouksia, kun käytävän ikkunoista näkee suoraan sisään?

Kiinteistöjen näkösuojakalvojen tarve kasvaa vuosi vuodelta. Halutaan rauhaa ja yksityisyyttä, ilman häiriötekijöitä, joita ohikulkevat ihmiset voivat aiheuttaa.

Mainosopasteet on vuosikymmeniä valmistanut ja asentanut eri kokoisiin kiinteistöihin näkösuojakalvoja. On tarpeesi yksinkertainen yhden lasin näkösuoja tai vaikka vaativampi logostasi muotoiltu kokonaisuus isoihin tiloihin, osaavat suunnittelijamme auttavat sinua sen suunnittelussa. Asennus suunnitteluprosessin jälkeen onnistuu muitta mutkitta.

Etkö löytänyt helposti oikeaa neuvotteluhuonetta vierailemasi toimistorakennuksen kolmannesta kerroksesta?

Mainosopasteet voi toteuttaa kiinteistösi neuvotteluhuoneiden laseihin tai oviin nimet ja symbolit. Nimet voidaan valmistaa perinteisesti tarrana. Halutessanne voimme tehdä myös jotain erilaista: muotoon leikatut kirjaimet ja -symbolit voivat erottaa sinut kilpailijoistasi. Miksi et ottaisi liiketilasi wc-oveen, vaikka täysikokoista ihmishahmoa tarrana, osoittamaan tilan käyttötarkoitusta? Voimme asentaa ja suunnitella sen sinulle.

Puuttuuko työmaaltasi lain vaatima työmaataulu?

Laki vaatii nykyään, että pienikin työmaa tarvitsee ohjeistavan työmaataulun.
Mikäli kiinteistöllä olevalla yrityksellä tai taloyhtiöllä on meneillään remontti, voivat ammattitaitoiset suunnittelijamme tehdä sinulle työmaataulut, niin pienet kuin useiden kymmenien metrien kokoisetkin.

Valmistamme ja asennamme tarvittaessa myös työmaata ympäröiviin aitauksiin näköestemainokset omilla kuvillanne.

Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua valitsemaan juuri oikean työmaataulun tarpeillesi. Ota siis rohkeasti yhteyttä.

Eikö taloyhtiöstäsi löydy opastekarttaa pelastusteineen?

Useimmat pelastuslaitokset vaativat, että kahdelle tai useammalle samalla tontilla olevalle rakennukselle laaditaan aluekartta.

Opastekartta on graafinen esitys taloyhtiön tontista taloineen, pihoineen, pelastusreitteineen ja teineen. Sen pohjana käytetään asemakaavakarttaa. Pelkkä asemakaava ei aina riitä kartan pohjaksi, sillä varsinkin vanhoissa taloyhtiöissä kasvillisuus ja aika ovat saattaneet muokata talon ympäristöä olennaisesti.

Mainosopasteet on suunnitellut, toteuttanut ja asentanut satoja aluekarttoja kaiken kokoisille kiinteistöille. Ota yhteyttä ja toimita meille sähköpostilla tarvittava materiaali, autamme sinua siitä eteenpäin tekemään juuri tarpeellesi sopivan kiinteistökartan.

Puuttuuko pian luovutusvaiheessa olevasta rakennuksestanne ovinumeroinnit?

Toimita meille tilasi pohjakartat, toivotut värit ja kirjaisintyylit sekä koot, niin tulemme asentamaan jokaiseen oveesi tarvittavat numerot, tarrana tai halutessasi kilpenä. Eikä sinun tarvitse enempää murehtia lähestyvää luovutuspäivää. Autamme sinua tarvittaessa valitsemaan selkeät värit ja kirjaisimet juuri sinun tarpeitasi varten.

Autamme sinua tarpeen vaatiessa suunnittelemaan myös yrityksesi brändiin soveltuvia kokonaisuuksia, mikäli haluamasi kiinteistötuote tai -palvelu vaatii lupia, autamme sinua niidenkin hakemisessa!

Oli tarpeesi saada kyltti tai tarra pyöräkellarin oveen taikka rakennustelineeseen iso mainosbanneri asennettuna! Ota meihin yhteyttä, autamme sinua jokaisessa vaiheessa!