Ikkunateippaukset

Löytävätkö asiakkaat liiketilasi? Tietävätkö he, mitä yrityksesi tekee? Liiketilan ikkuna-ala on näkyvin ja selkein pinta, jolla yritykset voivat mainostaa. Eikä ikkunoista tarvitse maksaa erillisiä jatkuvia maksuja. Sen takia Mainosopasteet, mainosalan ammattilaisina, suosittelevatkin ikkunoiden monipuolista käyttöä kaikissa mahdollisissa tapauksissa!

Ikkunateippaukset kohteeseesi

Ikkunoihin ei kannata asentaa minkälaisia tahansa tarroja tai tekstejä. Ikkunateippaukset kannattaa ilman muuta suunnitella ja toteuttaa huolellisesti loppuun saakka.

Ikkunateippauksissa, samoin kuin muunkinlaisessa mainonnassa, on tärkeää selkeys sekä ytimekkyys. Ei riitä, että ikkunoissa on vain tarrat, niiden on oltava selkeitä ja hyvin suunniteltuja. Sinun näköisiäsi! Teemme kaiken sinun ajatuksiisi pohjautuen. Lähetä meille vaikka käsin tehdyt suunnitelmasi, me autamme sinua siitä eteenpäin aina tarrojen toteutukseen ja asennukseen saakka.

Voimme luoda ikkunoihisi tyylikkäät kokonaisuudet. Tarvittaessa voimme tehdä hieman näkösuojaa samalla. Silloin kadullakulkijat tai muut ulkopuoliset eivät suoraan näe paikkoihin, joihin näkyvyyttä ei haluta. Oli kyseessä sitten parturi-kampaamo, kahvila tai lääkärikeskuksen hoitohuone katutasossa. Tässä kymmenien vuosien rautaisen ammattitaidon omaavat suunnittelijamme ovat erityisen hyvä apu.

Joskus myös yksinkertainen ja pelkistetty toimii. Paras ratkaisu sinulle voikin olla, että ikkunoissasi on teipattuna pelkästään yrityksesi logo valkoisella. Tämänkin asian suunnittelussa vankka kokemuksemme auttaa sinua parhaimpaan lopputulokseen.

On tarpeenne ikkunateippausten kanssa mikä tahansa, me autamme sinua mielellämme kaikissa suunnittelun vaiheissa. Ota siis meihin yhteyttä!