Irtokirjaimet ja muotoon leikatut logot

Logo tai slogan seinälle valmistuu meillä, kun tiedät mitä haluat viestiä asiakkaillesi.

M & M Mainosopasteet Oy valmistaa muotoon leikatut irtokirjaimet ja logot, jotka välittävät viestisi tyylikkäästi. Irtokirjaimet sopivat käytettäväksi niin sisätiloissa kuin julkisivussakin. Tarjolla on useita eri materiaalivaihtoehtoja kuten kestävä metalli, näppärä tarra tai kevyt styroxi, ja kirjaimiin voidaan tulostaa myös kuva-aiheita.

Teemme irtokirjaimet mm. näistä materiaaleista:

Irtokirjaimia styroxista tai muista kevyistä materiaaleista

Mikäli tilaa riittää, mutta raskaiden metallikirjainten kiinnitys tukevasti ei ole mahdollista, suosittelemme tilaamaan tekstin tai logon valmistettuna styroxista tai vaahto-PVC-levystä. Ne ovat erittäin kevyitä materiaaleja, jotka eivät rasita juurikaan seinää tai muuta kiinnitysalustaansa, vaikka teksti olisi isokin. Esimerkiksi pidemmät sitaatit tai muut seinätekstit styroxista toimivat niin persoonallisena sisustuselementtinä toimistossa kuin ohjaavana tekstinä julkisissa tiloissa. Puiset irtokirjaimet puolestaan tuovat tilaan lämmintä luonnonläheisyyttä ja raikkaan skandinaavista tunnelmaa.

Tarrakirjaimet kiinnität helposti

Sano se näppärästi teipatulla tekstillä tai kuvalla! Tarrakirjaimet ovat halpa ja helppo tapa merkitä paikka logolla tai tekstillä. Stanssatun tarran kiinnitys onnistuu melkein mihin tasaiseen alustaan tahansa. Edustavimman lopputuloksen saat kun tilaat ammattilaisemme asentamaan tarran puolestasi. Näin teippiteksti on pian seinässäsi siististi ja pysyvästi.

Metallikirjaimet kestävät kauan

Suomen vaihtelevaa säätä ja aikaa kestävät irtokirjaimet toteutetaan useimmiten metallista. Metallikirjaimet ovat tyylikäs ja huomiota herättävä lisä toimitilan, tehdas- tai liikekiinteistön julkisivuun. Mitä isompi rakennus ja tila sen ympärillä, sitä suuremmassa koossa metallikirjaimet kannattaa toteuttaa. Isojenkin metallisten irtokirjaimien kiinnitys ulkoseinään onnistuu tukevasti esimerkiksi holkeilla.
Saat painotalostamme Helsingistä mitkä tahansa mainosmateriaalit suurkuvatulosteista ensiluokkaisesti toteutettuihin irtokirjaimiin – niin sisä- kuin ulkokäyttöönkin. Toimituksemme eri puolille Suomea on nopea ja luotettava ja painojälki on aina korkealaatuista. Meillä on paljon kokemusta ja referenssejä irtokirjaintoimituksista asiakkaille, joten käänny puoleemme ja pyydä tarjous tai ota yhteyttä ja kysy lisää!