Sisustuspalvelut

Tarvitseeko yrityksesi apua sisustussuunnittelussa?

Tarvitsetko tilojesi sisustukseen uudistusta, järjestykseen muutoksia vai onko edessä muutto uusiin tiloihin? Paljon kokeneet ammattisuunnittelijamme ja monet pitkään jatkuneet yhteistyömme tunnettujen suunnittelutoimistojen kanssa asettavat meidät mitä parhaimpaan asemaan auttaaksemme sinua ja yritystäsi. Sisustussuunnittelu toteutetaan juuri sinun tarpeidesi mukaan.

Oli kyse sitten sisustus- tai akustotauluista, tapeteista neuvotteluhuoneen perällä tai vaikka tarroituksesta yhteiskeittiön välitilassa.

Ota meihin yhteyttä ja autamme sinua!

Kaipaavatko tilasi yhtenäistä ilmettä?

Kaipaatko tilaasi uutta ilmettä? Haluaisitko päivittää tilan kokonaan, yhden huoneen tai vaikka vain tietyn osan huoneesta? Välillä vähänkin voi olla tarpeeksi.

Tarvitsetko ehkä ravintolasi pöytiin uuden pinnan? Uuden hinnaston, jollaista kilpailijoillasi ei ole? Ehkä jopa muista poikkeavan asiakkaille jaettavan menulistan?

Pitkän uran tehneet ammattilaisemme kyllä auttavat sinua! Ota rohkeasti yhteyttä!

Olemme stailanneet mittatilausvalaisimia ravintoloihin käytetyistä olutpulloista. Olemme rakentaneet viherseiniä hotellien vastaanottotiskien takaseiniin. Olemme tehneet ostoskeskusten aulaan mainostelineitä metallista haluttuihin mittoihin.

Olemme jopa suunnitelleet ja toteuttaneet satoja omilla jaloillaan seisovia pullotelineitä tarjolla olevista juomatuotteista. Kaikki nuo tehty asiakkaan toiveiden mukaan, heidän tarpeilleen ja mitoilleen.