Mainosteippaukset

Mainosteippaus on näppärä ja joustava tapa tuoda esiin yrityksen tai organisaation ilmettä ja imagoa. Teippaaminen on monenlaiseen kohteeseen ja tarpeeseen sopiva vaihtoehto, sillä erilaisia mainosteippauksia voidaan toteuttaa hyvin monipuolisesti vastaamaan kaikenlaisten asiakkaiden tarpeita. 

Mainosteippaus ei katso kokoa

Vaikka mainosteippauksista tulevat usein ensimmäisenä mieleen suuret, näyteikkunoita ja seinäpintoja peittävät kokonaisuudet, voidaan mainosteippausta hyödyntää myös paljon pienemmässä mittakaavassa. Vain mielikuvitus asettaa rajoja mainosteippausten mahdollisuuksille! Tyypillisimpiä kohteita mainosteippauksille ovat mm.

Yleisimpiä käyttökohteita joissa mainosteippaukset pääsevät näyttämään tehonsa ovat näyteikkunat, julkisivut ja ajoneuvot, mutta teippauksia voidaan hyödyntää myös monilla muilla tavoilla. Ammattilaisemme teippaavat myös haastavat kohteet ja pinnat. Jos epäröit mainosteippauksen soveltumista kohteeseesi, ota rohkeasti yhteyttä, niin annamme sinulle asiantuntijan näkemyksen ja autamme sopivan ratkaisun löytämisessä.

Mainosteippaukset nostavat yrityksesi imagon esiin

Näyttävä mainosteippaus toimii katseenvangitsijana ja viestii ympärilleen yrityksen ilmettä ja arvoja. Värien, kuvioiden ja fonttien avulla teippauksesta tulee enemmän kuin pelkkä mainos, se voi toimia tunnelman luojana ja sisustuselementtinä informatiivisuutensa lisäksi. Siististi asennettu ja oikein suunniteltu mainosteippaus voi myös muuttaa nuhjaantumaan päässeenkin liiketilan kuin uudeksi. 

Autamme mielellämme asiakkaita mainosteippauksen hankinnassa alusta loppuun. Meiltä löytyvät laadukkaiden materiaalien lisäksi suunnittelu- ja asennuspalvelut, jolloin koko projekti saadaan hoidettua mahdollisimman sujuvasti ilman turhia välikäsiä.