LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ YRITYKSELLESI

 


Mainosteippaukset


Mainosteippaus on näppärä ja joustava tapa tuoda esiin yrityksen tai organisaation ilmettä ja imagoa. Teippaaminen on monenlaiseen kohteeseen ja tarpeeseen sopiva vaihtoehto, sillä erilaisia mainosteippauksia voidaan toteuttaa hyvin monipuolisesti vastaamaan kaikenlaisten asiakkaiden tarpeita. Yleisin käyttökohde mainosteippaukselle ovat näyteikkunat, julkisivut ja ajoneuvot, mutta teippauksia voidaan hyödyntää myös monilla muilla tavoilla. Ammattilaisemme teippaavat myös haastavat kohteet ja pinnat. Jos epäröit mainosteippauksen soveltumista kohteeseesi, ota rohkeasti yhteyttä, niin annamme sinulle asiantuntijan näkemyksen ja autamme sopivan ratkaisun löytämisessä.

Kysy lisää

Imago esiin mainosteippauksella


Näyttävä mainosteippaus toimii katseenvangitsijana ja viestii ympärilleen yrityksen ilmettä ja arvoja. Värien, kuvioiden ja fonttien avulla teippauksesta tulee enemmän kuin pelkkä mainos, se voi toimia tunnelman luojana ja sisustuselementtinä informatiivisuutensa lisäksi. Siististi asennettu ja oikein suunniteltu mainosteippaus voi myös muuttaa nuhjaantumaan päässeenkin liiketilan kuin uudeksi.

Mainosteippaus ei katso kokoa


Vaikka mainosteippauksista tulevat usein ensimmäisenä mieleen suuret, näyteikkunoita ja seinäpintoja peittävät kokonaisuudet, voidaan mainosteippausta hyödyntää myös paljon pienemmässä mittakaavassa. Vain mielikuvitus asettaa rajoja mainosteippausten mahdollisuuksille! Tyypillisimpiä kohteita mainosteippauksille ovat mm.
  • Ikkunateipit ja -teippaukset, logot ja tekstit
  • Lattiateipit ja -tarrat
  • Porrashuoneistojen ilmoitustaulut, ulkotilojen opasteet ym.
  • Pientarrat, numero- ja kirjaintarrat, turvallisuustarrat, huoltotarrat, yritystarrat ja tunnistetarrat
  • Autojen yliteippaukset ja tummennuskalvot
  • Veneet
  • Työmaakoneet
  • Moottoripyörät
  • Tavarat ja huonekalut
Myös murtosuojakalvoja, hiekkapuhalluskalvoja, tummennuskalvoja ja peilikalvoja voidaan hyödyntää mainosteippauksissa. Lue lisää eri kalvovaihtoehdoista Ikkunakalvot -osiosta. Eikö listassa ollut mainittuna kohdetta, johon harkitset mainosteippausta? Hätä ei ole tämän näköinen, ota yhteyttä niin autamme sinua juuri tarpeisiisi soveltuvan mainosteippauksen suunnittelussa, hankkimisessa ja asentamisessa!

Apuna alusta loppuun


Autamme mielellämme asiakkaita mainosteippauksen hankinnassa alusta loppuun. Meiltä löytyvät laadukkaiden materiaalien lisäksi suunnittelu- ja asennuspalvelut, jolloin koko projekti saadaan hoidettua mahdollisimman sujuvasti ilman turhia välikäsiä. Asennuksissa noudatamme aina suurta tarkkuutta ja huomioimme vallitsevat olosuhteet, jotta teippaus saadaan kerralla kuntoon. Asennamme mainosteippauksia kaikenlaisiin kohteisiin Helsingin alueella. Meiltä saat tilattua laadukkaat ja asennusvalmiit mainosteippaukset nopeallakin aikataululla myös muualle Suomeen!

Suosittele meitä
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

M & M Mainosopasteet Oy

Kiitoradantie 14
01530 Vantaa
044 043 2225
[email protected]

Kiinnostuitko palveluistamme?

SähköpostitseTekstiviestitse