Sisustustaulut

Näyttääkö konttorisi tylsältä?

Taulut, ovat kautta aikojen olleet yksi tapa tehdä tilasta ja seinästä viihtyisä.

Taulu on piriste ja väripilkku, jonka avulla jokaisen tilan tunnelmaa voi muuttaa helposti ja nopeasti. Canvas-taulu on kevyt siirtää ja helppo ripustaa paikoilleen.

Perinteisellä metallikehystaululla saat helposti tehtyä tilaasi omaa ilmettä.  Valmistamme vuosien kokemuksella laadukkaita ripustusvalmiita canvas-tauluja. Saat meiltä myös perinteisiä komposiitti- ja metallikehystauluja.

Saat meiltä omalla kuvallasi, mittoihisi tehdyn canvas-taulun. Taulu toimii upeana seinäkoristeena tai mittoihisi perustuvan jalustan kanssa jopa tilanjakana.

Paksu runko ja kauttaaltaan yli menevä tuloste tekee taulustasi upean ja massiivisen! Kangas pingotetaan puiseen kehykseen, joka antaa canvas-taululle näyttävän syvyysvaikutelman. Käytämme vain laadukkaita kangasmateriaaleja.

Sisustustaulut saat tarpeesi mukaan pienenä A4 kokoisena tai vaikka koko käytävävän seinän mittaisena kokonaisuutena. Sisustustauluja voidaan yhdistää myös seinäteippausten kanssa yhtenäisiksi kokonaisratkaisuiksi.

Ammattilaiset asentajamme voivat tarvittaessa tulla asentamaan taulut tiloihisi.

Kerrostulostamalla Mainosopasteiden on mahdollista toteuttaa sinulle myös kohopintaisia tauluja. Sisustustaulun tiili, betoni tai puu-kohokuvio näyttää ja tuntuu aidolta.

Kerro meille mikä sinun tarpeesi sisustustauluissa on, niin ammattilaisemme auttavat sinua valitsemaan oikean ratkaisun.

Ota meihin yhteyttä!