Valomainokset

M & M Mainosopasteet Oy tekee erilaiset valomainokset irtokirjaimista ja -kuvista aina kooltaan suurempiin valotauluihin. Saat meiltä myös kyltit ja opasteet sekä valomainokset esimerkiksi myymälöihin, ravintoloihin sekä messuosastoille. Valomainokset ovat suosittu mainostusratkaisu niin ulko- kuin sisätiloihinkin. Tuotteemme ovat ulkonäöltään ja valmistusmateriaaleiltaan korkealaatuisia sekä turvallisia käytössä.

Valotaulu herättää huomion

Maanteillä ajaessa katse hakeutuu tienvarressa seisoviin korkeisiin valotolppiin keskellä yön pimeyttäkin. Kaupungilla liikerakennusten seiniin kiinnitetyt valomainokset kertovat minne ostoksilla olevan tai paikkaa illanviettoon etsivän kannattaa suunnata. Valomainoksille on lukuisia muitakin käyttötarkoituksia, mutta ne ovat mainostajan ykkösvalinta aina silloin kun ohikulkijan huomio halutaan kiinnittää takuuvarmasti – päivin ja öin, läheltä ja kaukaa.

Valokylteillä parannat turvallisuutta

Valotauluilla ja -kylteillä voidaan parantaa myös kiinteistöjen ja tunneleiden turvallisuutta. Ne välittävät tietoa pimeissä kohteissa ja opastavat esimerkiksi hätäuloskäynnille tai vaahtosammuttimen luo tai kertovat miten pitkä matka seuraavalle pysähdyspaikalle on.

LED-valomainos on energiatehokas valinta

Led-valomainos on ympäristöystävällinen ja kestävä valinta. Voimme halutessasi myös vaihtaa vanhan valomainoksen loiste- tai neonputket led-valoihin. Led-valo kuluttaa parhaimmillaan jopa 90 % vähemmän sähköä kuin tavalliset loiste- ja neonputket, joten ne todella ovat ekologisempi vaihtoehto valomainontaan. Led-valotaulu on myös lähes huoltovapaa, sillä ledien käyttöikä on pitkä.

Valomainoksia pitkällä kokemuksella ja ajantasaisella osaamisella

Valomainos koostuu useimmiten muutamasta osasta: Suomen koettelevia sääoloja ja vaihtelevia lämpötiloja kestävästä kehyksestä, jossa on kiinnityssysteemi. Valaistus voidaan toteuttaa joko perinteisellä eteenpäin valaisulla tai taustavalaisuna, tai halutessasi näiden yhdistelmällä. Kokonaisuus jää kevyeksi ja se on helppo kiinnittää huomaamattomasti erilaisiin pintoihin.

Ota yhteyttä M & M Mainosopasteeseen ja kysy lisää tekemistämme valomainosratkaisuista! Toimitilamme sijaitsee Helsingissä, mutta meiltä tilatut valomainokset voidaan toimittaa minne tahansa Suomessa.