Ajoneuvoteippaukset

M & M Mainosopasteet Oy tulostaa ja asentaa näyttävät ja kestävät ajoneuvoteippaukset, joiden myötä kulkupelisi huomataan varmasti! Teippaamme toimitiloissamme Helsingissä kaikenkokoiset moottoriajoneuvot aina pienistä kaupunkiautoista pakettiautoihin ja rekkoihin. Hoidamme myös moottoripyörät ja veneet!

Auton teippaus

M & M Mainosopasteet Oy tulostaa ja asentaa näyttävät ja kestävät autoteippaukset, joiden myötä kulkupelisi huomataan varmasti! Teippaamme toimitiloissamme Helsingissä kaikenkokoiset moottoriajoneuvot aina pienistä kaupunkiautoista pakettiautoihin ja rekkoihin.

Autoteippaukset voivat olla sisällöltään monivärisiä kuvia tai tekstejä tai niiden yhdistelmiä. Saat muutettua autosi liikkuvaksi mainostilaksi helposti teippaamalla yrityksesi logon ja markkinointiviestin auton kylkeen.

Autoteippaukset osana markkinointistrategiaa

Paras mainos on se, joka huomataan. Potentiaaliset asiakkaasi eivät valitettavasti aina ole siellä missä konttorisi tai liiketilasi sijaitsee, vaan liikkeellä teillä, terasseilla ja parkkipaikoilla. Varmin tapa saavuttaa näiden kulkijoiden huomio on räväkkä ja kiinnostava mainosteippaus auton kyljessä. Mitä selkeämmin erottuvia ja tunnistettavampia logosi ja brändivärisi ovat, sitä varmemmin auton mainosteippaus osataan yhdistää yritykseesi myös vastaantulijoiden kaistalta.

Jos yritykselläsi on käytössä omia pakettiautoja, kuorma-autoja tai muita ajoneuvoja, kannattaa niiden tarjoama mainostila hyödyntää. Aina koko pinta-alan hyödyntäminen ei ole tarpeen, vaan ajoneuvoteippaus voidaan toteuttaa pienimuotoisemmin teippaamalla auto vain osittain.

Tee yrityksellesi palvelus ja huolehdi siitä, että mainoksesi näkyy siellä missä sinä ja asiakkaasi liikkuvat – tilaa auton teippaus M & M Mainosopasteelta!

Auton yliteippaus – hinta ja aikataulu

Koko auton yliteippaus voidaan tehdä eri syistä. Tarkoituksena voi olla vanhan auton uudistaminen komeampaan kuntoon, ennakoiva auton suojaus, tai näyttävä panostus markkinointiin peittämällä koko kulkuneuvo mainosteippauksella. Me toteutamme auton yliteippaukset lähes missä tahansa värissä ja minkä kokoiselle menopelille tahansa.

Hyvin suunniteltu on puoliksi tehty ja autamme mielellämme autoteippauksen suunnittelussa. Liikenteen vilinässä tilanteet elävät nopeasti, joten on tärkeää että auton teippaus kiinnittää ohikulkijoiden huomion ja toimittaa viestinsä perille nopeasti ja tehokkaasti.

Tuo siis autosi meille ammattilaisen teippauskäsittelyyn ja ylläty iloisesi siististä ja huolitellusta lopputuloksesta.

Onnistuuko moottoripyörän teippaus?

Kyllä onnistuu! Myös moottoripyörään voidaan asentaa osittainen mainosteippaus, tai täydellinen yliteippaus asiakkaan toivomassa värissä ja kuosissa. 

Vaihtoehtona veneen teippaus

Teippauksia voi tehdä veneeseen siinä kuin autoihinkin. Veneteippaus altistuu todennäköisesti enemmän kosteudelle, mutta modernit materiaalit ja nykyinen asiantuntemus niiden käytössä takaavat mainosteippauksen hyvän pysyvyyden myös ulapalla. Miltä yrityslogosi näyttäisi jahdin kylkeen teipattuna? Entäpä sloganinne yhteistyökumppanin purressa tai ravintolalaivan kannella? Veneen teippaus kiinnittää niin merenkulkijoiden, kuin satamassa liikkuvienkin huomion ja yhdistää yrityksesi merelliseen menoon ja mielikuviin.

Jos kiinnostuit autojen, moottoripyörien tai veneiden mainos- ja yliteippauksista, käänny puoleemme niin sovitaan aikatauluista. Mikäli aihepiiri on sinulle vielä vieras, asiantuntijamme kertovat mielellään saatavilla olevista vaihtoehdoista ja suosittelevat kulkuneuvoosi parhaiten soveltuvaa teippaustapaa.