Kiinteistökalvot

Suojaudu UV-säteitä ja häikäisyltä tai viilennä parveketta ikkunakalvon avulla. Valikoimastamme löytyvät 3M-ikkunakalvot, sekä Solar Guard-laatukalvot ikkunoiden kalvoitusprojekteihin. Kaikilla yrityksemme asentamilla kiinteistökalvoilla on 5-10 vuoden takuu. Ikkunakalvo on hyötyihinsä nähden yleensä edullinen sijoitus, joka ratkaisee tehokkaasti ongelmia ja lisää käyttömukavuutta sekä kiinteistöissä että autoissa.

Aurinkosuojakalvo

UV-estokalvo, eli aurinkosuojakalvo, viilentää tilaa torjumalla lämpösäteilyä, sekä suojaa tilassa oleskelevia häikäisyltä ja UV-säteilyltä. Aurinkosuojalla varustetut kiinteistökalvot voivat parantaa rakennuksen energiatehokkuutta tasaamalla sisätilan lämpötilanvaihteluja. Ikkunoista tulevasta UV-säteilystä aurinkosuojakalvo torjuu jopa 99%, joten se auttaa suojaamaan sekä ihmisten terveyttä, että huonekaluja ja sisustuselementtejä haalistumiselta. Aurinkosuojakalvoja voidaan asentaa myös ajoneuvoihin. Kalvojen värivaihtoehtoja löytyy lukuisia, läpinäkyvästä aina tummanharmaaseen.

Tummennuskalvo voi suojata myös UV-säteiltä

Tummennuskalvoja on saatavilla useassa eri tummuudessa, jotta jokaiselle kohteelle löytyy sopiva tummennusaste. Saatavana on myös näyttäviä erikoiskalvoja, jotka kimaltelevat pronssin tai hopean sävyissä. Metallinhohtoisilla ikkunakalvoilla luot upean tunnelman esimerkiksi juhla- tai liiketilaan.

Energiakalvolla säästöä ja käyttömukavuutta

Energiakalvo auttaa pitämään sisätilat viileänä myös auringon porottaessa. Kirkkaalla energiakalvolla aikaansaatu lämmöntorjunta auttaa pitämään rakennuksen viilennyskustannukset hallinnassa estämättä kuitenkaan valon pääsyä tilaan. Kirkas pinta ei myöskään aiheuta muutoksia rakennuksen julkisivuun, vaan tekee työnsä täysin huomaamattomasti. Käyttämämme energiakalvot eivät sisällä metallia, jolloin niiden peilautuvuus on huomattavasti muita vaihtoehtoja pienempi. Tällöin näkyvyys kalvotetusta ikkunasta ulos säilyy hyvänä myös pimeän tullen. Metallittomuus tekee energiakalvosta lisäksi korroosioriskittömän. Siksi energiakalvomme sisältävät 5 – 10 vuoden takuun!

Ikkunateippauksen kanssa ei kannata säästää ja yrittää itse, vaan tilata suosiolla asennus sen hallitsevalta asentajalta. Kuten muissakin teippauksissa, myös ikkunakalvojen tulostuksen ja ikkunateippauksen hinta määräytyy aina kohteen laajuuden ja asennuksen vaativuuden mukaan. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää, niin saat tarjouksen, joka sisältää arvion hinnasta ja aikataulusta, jolla ikkunateippaus voidaan suorittaa.