LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ YRITYKSELLESI

 


Akustiikkalevyt korjaavat ja kaunistavat tilan


Vähemmän kaikua, pehmeämpi tunnelma - upeat akustiikkalevyratkaisut tilaan kuin tilaan.

M & M Mainosopasteet Oy rakentaa mittatilauksena erilaisia akustoivia ratkaisuja. Tuotteitamme ovat mm. akustiikkalevyt seinään, akustiikkalevyt kattoon, kehystetyt akustiikkataulut, akustoivat sisustuslevyt ja äänieristyslevyt. Näillä tuotteilla luot pehmeämmän ja miellyttävän äänimaiseman tilaan ja vähennät merkittävästi kaikumista. Monipuoliset akustiikkatuotteemme soveltuvat mm. neuvottelutiloihin, kotiteattereihin, messuosastoille ja avotoimistoihin. Akustiikka- tai äänieristelevy on toimiva ja näyttävä tapa lisätä tulosteiden käyttötapoja ja -arvoa.

Akustiikkalevy soveltuu seinään tai kattoon mm.


  • neuvottelutiloihin
  • avokonttoriin
  • hälyiseen ravintolasaliin
  • korkeaan olohuoneeseen
  • kotiteatteriin
  • messuosastolle


Työrauhan tai viihtyisyyden lisääminen käy siis modernilla ja kauniilla tavalla ripustamalla tilaan yksi tai useampia akustiikkaa parantavia sisustuslevyjä.

Akustiikkataulu haluamallasi kuvalla


Ääntä vaimentava akustiikkataulu voi olla myös taide- tai mainosaiheinen, katseenvangitsijana toimiva sisustuslevy. Alumiinikehyksiset akustiikkataulut, joissa on helposti vaihdettava kangastuloste, sopivat ahkeran kodin sisustajan käyttöön. Ne on helppo asentaa paikalleen ja kuvan vaihtaminen käy vaivatta. Ne ovat käteviä myös yrityskäytössä, sillä voit vaihtaa kauden mukaisen mainoksen tai muun viestisi akustiikkatauluun sesongin mukaan. Puurunkoinen akustiikkakangastaulu kuuluu myös valikoimaamme. Voit siis valita perinteisempään sisustukseen kenties paremmin istuvan puukehyksen alumiinisen sijaan.

Vuoraa kuvitetuilla akustolevyillä vaikka koko katto


Tasotulostetut akustiikkalevyt mahdollistavat sen, että voimme rakentaa vaikka koko katon kokoisen kuvan: Katon täydeltä sinitaivasta tai pilvenhattaraa, italialainen fresko tai mikä tahansa tilaan sopiva kuva-aihe voidaan toteuttaa myös akustiikkalevyyn tulostamalla. Akustiikkalevyistä voidaan rakentaa vaikka kokonainen huone päällystämällä seinät ja katto. Esimerkiksi teemahuone työpaikalle syntyy näillä levyillä, eivätkä kaiku ja häly taatusti vaivaa tilassa.

Akusto-roikko tilanjakajaksi


Niin kutsuttu "Akusto-roikko" sopii katosta ripustettuna tilanjakajaksi moneen kohteeseen. Roikkuva akustoitu väliseinä vähentää kaikumista, mutta pitää tilan ilmavan näköisenä. Myös tätä ratkaisua kannattaa harkita, jos haluat lisätä akustointia moderniin ja laajaan tilaan.

Akustiikkalevyn hinta ja mahdollisuudet

Akustiikkalevyjen hinta määräytyy monen tekijän summana, joten laskemme mielellämme sinulle tarjouksen, kun olemme ensin kuulleet tarkemmin kohteestasi ja toiveistasi. Meiltä saat paikkansa pitävän hinta-arvion nopeasti.

Tuotantotekniikkaamme ei aseta juurikaan rajoja sille, millaisia akustointiratkaisuja pystymme tuottamaan, joten kysy tarkemmin sinua kiinnostavista akustiikkatuotteista. Asiantuntevat tekijämme auttavat sinua kuvien resoluution ja muun soveltuvuuden tarkastamisen kanssa. Aloitetaan akustiikan parantaminen yhdessä heti, ota yhteyttä!

Tutustu myös muihin mainospalveluihimme: teippaukset, suurkuvatulosteet, irtokirjaimet ja valomainokset.

Suosittele meitä
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

M & M Mainosopasteet Oy

Kiitoradantie 14
01530 Vantaa
044 043 2225
[email protected]

Kiinnostuitko palveluistamme?

SähköpostitseTekstiviestitse