LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ YRITYKSELLESI

 


Mainosasennukset, suunnittelupalvelut ja huollot


Asentajamme ovat ammattilaisia mitä erilaisimmissa käsityötehtävissä, kuten myymälöiden somistusasennuksissa teippaus-, tapetointi-, metalli-, puu- ja maalaustöissä. Suoritamme kaikki valmistamiemme tuotteiden asennukset aina mainosteippauksista kaivutöihin.

Asiakkainamme on suuryrityksiä, pienyrityksiä, mainostoimistoja, yksityisiä sekä tulostustaloja, jotka käyttävät vahvaa asennusosaamistamme erilaisten töiden toimittamiseen. Huollamme ja päivitämme vanhat opasteet nykytilaa vastaaviksi.

Opasteiden ja teippausten suunnittelupalvelut


Tavoitteenamme on suunnitella sekä luoda asiakkaallemme toimiva ja näkyvä ratkaisu, olipa kyseessä yrityksen auto- tai ikkunateippaukset, tummennuskalvot tai koko yrityksen opastusjärjestelmä.

Suoritamme yrityksien logojen ja mainoskuvien suunnittelua joko omatoimisesti tai yhdessä mainonnan suunnittelijan kanssa. Laadimme tarvittavat asennustyöselitykset sekä neuvomme eri materiaalien käytössä mainonnansuunnittelijoita tai tuotteiden käyttäjiä riippuen eri käyttökohteista.

Messuosastot ja yritystapahtumat


Suunnittelemme ja toteutamme messuosastoja avaimet käteen -toimituksin. Tarjouksen ja toimeksiannon pohjalta toteutamme yksilöllisen, tyyliänne vastaavan osaston yrityksellenne. Näyttelyn rakenteet valitaan aina asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Suosittele meitä
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

M & M Mainosopasteet Oy

Kiitoradantie 14
01530 Vantaa
044 043 2225
[email protected]

Kiinnostuitko palveluistamme?

SähköpostitseTekstiviestitse