LISÄÄ NÄKYVYYTTÄ YRITYKSELLESI

 


Ikkunakalvot moneen tarkoitukseen Helsingistä


Suojaudu UV-säteitä ja häikäisyltä, viilennä parveketta tai hanki näkösuoja työympäristöösi ikkunakalvon avulla.

Oli tarpeesi sitten vähentää näkyvyyttä liikkeeseesi, suodattaa valoa pois tai parantaa liiketilasi turvallisuutta me autamme. Valikoimastamme löytyvät 3M-ikkunakalvot, sekä Solar Guard-laatukalvot ikkunoiden kalvoitusprojekteihin. Kaikilla yrityksemme asentamilla ikkunakalvoilla on 5-10 vuoden takuu. Ikkunakalvo on hyötyihinsä nähden yleensä edullinen sijoitus, joka ratkaisee tehokkaasti ongelmia ja lisää käyttömukavuutta sekä kiinteistöissä että autoissa.

Teemme ja asennamme kalvot:


  • UV-estokalvot
  • tummennuskalvot
  • peilikalvot
  • turvakalvot
  • energiakalvot


Kysy lisää

Aurinkosuojakalvo


UV-estokalvo, eli aurinkosuojakalvo, viilentää tilaa torjumalla lämpösäteilyä, sekä suojaa tilassa oleskelevia häikäisyltä ja UV-säteilyltä. Aurinkosuojakalvolla voidaankin parantaa rakennuksen energiatehokkuutta tasaamalla sisätilan lämpötilanvaihteluja. Ikkunoista tulevasta UV-säteilystä aurinkosuojakalvo torjuu jopa 99%, joten se auttaa suojaamaan sekä ihmisten terveyttä, että huonekaluja ja sisustuselementtejä haalistumiselta. Aurinkosuojakalvoja voidaan asentaa myös ajoneuvoihin. Kalvojen värivaihtoehtoja löytyy lukuisia, läpinäkyvästä aina tummanharmaaseen.

Tummennuskalvo voi suojata myös UV-säteiltä


Tummennuskalvoja on saatavilla useassa eri tummuudessa, jotta jokaiselle kohteelle löytyy sopiva tummennusaste. Saatavana on myös näyttäviä erikoiskalvoja, jotka kimaltelevat pronssin tai hopean sävyissä. Metallinhohtoisilla ikkunakalvoilla luot upean tunnelman esimerkiksi juhla- tai liiketilaan.

Ikkunaan asennettava peilikalvo antaa näkösuojan kotiin ja työpaikalle


Peilikalvolla saadaan luotua näkösuoja niihin tiloihin, joissa tarvitaan yksityisyyttä, mutta samalla esteetön näköala ympäristöön. Peilikalvon asentaminen kodin tai esimerkiksi toimiston ikkunaan vähentää myös auringon aiheuttamaa häikäisyä. Myös vartiointikopin ikkunalasit voidaan suojata peilikalvolla ja näin parantaa työskentelyrauhaa näkyvyydestä tinkimättä. Myös peilikalvot ovat saatavilla useassa eri vaihtoehdossa sen mukaan, kuinka paljon kalvon tahdotaan läpäisevän valoa.

Turvakalvo ehkäisee vahinkoja


Ilkivallan tai tapaturman rikkoessa ikkunan turvakalvo pitää ikkunalasin yhtenäisenä, eikä lasimurska pääse leviämään ympäristöön. Näin ohikulkijat, sisutus ja tuotteet säästyvät pahimmilta vahingoilta. Turvakalvo suojaa ikkunaa myös graffiteilta ja muita töherryksiltä sekä kulumilta, eikä se pois otettaessa jätä jälkiä lasipintaan. Turvakalvoista voi saada vakuutusyhtiöltä alennuksia, mikäli kyseessä on esimerkiksi liiketilan kalvotus.

Energiakalvolla säästöä ja käyttömukavuutta


Energiakalvo auttaa pitämään sisätilat viileänä myös auringon porottaessa. Kirkkaalla energiakalvolla aikaansaatu lämmöntorjunta auttaa pitämään rakennuksen viilennyskustannukset hallinnassa estämättä kuitenkaan valon pääsyä tilaan. Kirkas pinta ei myöskään aiheuta muutoksia rakennuksen julkisivuun, vaan tekee työnsä täysin huomaamattomasti.
Käyttämämme energiakalvot eivät sisällä metallia, jolloin niiden peilautuvuus on huomattavasti muita vaihtoehtoja pienempi. Tällöin näkyvyys kalvotetusta ikkunasta ulos säilyy hyvänä myös pimeän tullen. Metallittomuus tekee energiakalvosta lisäksi korroosioriskittömän. Siksi energiakalvomme sisältävät 5 – 10 vuoden takuun!

Ikkunateippausten ja peilikalvojen käyttökohteita:

  • Autojen lasit
  • Parveke- ja terassi-ikkunat
  • Sisätilojen käytäväikkunat
  • Liikehuoneistojen ikkunat
  • Suurien rakennusten ikkunapinnat


Ammattilaiselta ikkunateippaus sujuu varmoin ottein


Ikkunateippauksen kanssa ei kannata säästää ja yrittää itse, vaan tilata suosiolla asennus sen hallitsevalta asentajalta. Auton ikkunateippaus tai tummennuskalvon asentaminen vaatii onnistuakseen täydellisesti oikean lämpötilan ja ripeät, mutta tarkat otteet. Asentajamme ovat 3M- ja Avery-sertifioituja. Voit luottaa siihen, että meidän lähettämämme asentaja tekee asianmukaiset esivalmistelut ja jälkiensä siivoamisen yhtä huolellisesti kuin itse ikkunan teippaamisenkin.

Ikkunateippauksen hinta


Kuten muissakin teippauksissa, myös ikkunakalvojen tulostuksen ja ikkunateippauksen hinta määräytyy aina kohteen laajuuden ja asennuksen vaativuuden mukaan. Ota siis yhteyttä ja kysy lisää, niin saat tarjouksen, joka sisältää arvion hinnasta ja aikataulusta, jolla ikkunateippaus voidaan suorittaa.

Tarvitsetko konsultointia parhaan ratkaisun löytämisessä?Pyydä tarjous

Tutustu myös muihin mainospalveluihimme:Suosittele meitä
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

M & M Mainosopasteet Oy

Kiitoradantie 14
01530 Vantaa
044 043 2225
[email protected]

Kiinnostuitko palveluistamme?

SähköpostitseTekstiviestitse